4 Kasım 2009 Çarşamba

SINGIN' IN THE RAIN


İşte yine keşke İstanbul'da yaşasaydım dedirten bir sebep... Şu kesin ki yaz kış farketmiyor İstanbul'da takip edilecek konserler, gösteriler bitmiyor. Bunlardan biri de "Singin' in the Rain" İçinde bulunduğumuz mevsime de uygun olan bu müzikali 03 Kasım - 08 Kasım tarihleri arasında TİM'de seyretme imkanı var. Gidebilmeyi çok isterdim ama malesef :( Gidebilecek olanlar varsa kaçırmayın bence...

Ama napalım biz de elimizdeki imkanları değerlendirelim. Ankara'da da güzel şeyler olmuyor değil. Yakın zamanda gidebileceğimiz aktiviteler içinde; 1991 yılından bu yana 35 ülkede, 17 ayrı dilde sahnelenen ve 10 milyondan fazla kişi tarafından izlenen tek kişilik bir oyun var. Mağara Adamı 06 Kasım - 08 Kasım tarihleri arasında Ankamall Sanatolia Sahnesinde.

20. yılında Efes Blues Festival Ankara'da. 16 Ekim'de başlayan ve 20 farklı şehirde gerçekleşen festivalin bu seneki sanatçıları Shemekia Copeland, Terry Evans ve Ray Schinnery. 13 Kasım - 14 Kasım günleri Bilkent Otel'de.

13 Kasım cuma günü gerçekleşecek bir başka konser de Ajda Pekkan, bütün yaz verdiği konserlerle ilgili haberleri duyduktan sonra eminim bu konsere fazlasıyla katılım olacaktır, saat 21:00 Anadolu Gösteri Merkezinde.

Gitmeyi önerebileceğim ve neredeyse bir senedir beklediğim son gösteri de Troya. 23 Aralık - 26 Aralık tarihleri arasında Anadolu Gösteri Merkezinde. Daha çok zaman var demeyin eminim biletler hızla tükenecektir.



Bu aralar neler yapabiliriz diye düşünenlere benden birkaç öneri...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder