13 Kasım 2009 Cuma

HAFTA SONU KEYFİ

İşte yine bir cuma! Neler yapabiliriz bir bakalım...

Geçen hafta plan dışı gelişmeler nedeniyle bazı işlerimi ertelemek zorunda kalmıştım. Bu yüzden bu hafta sonu yapmak isteyipte haftaya kalacak şeylerden biri de bu iki filmi izlemek olacak.

Birinci film uzun zamandır çok konuşulan ve çok yüksek bir bütçeyle çekilen 2012. Bütün bir hafta bütün kanallarde bu konu tartışıldı. Maya takviminin 2012 yılında sona ermesi, kıyamet gerçekten kopacak mı tartışmalarını da beraberinde getirdi. Konu aslında biraz sinir bozucu ama bu filmi görme isteğimi azaltmıyor.

İkinci film UP 3D Animasyon bir film. Fragmanlarıni seyretmekten bile çok keyif alırken 3D seyretmek eminim daha da güzel olacak ki öyleymiş seyredenlerin yalancısıyım ;) Animasyon olmasına rağmen hem çok gülüp hem de ağlıyormuşuz. Ah biz kadın milleti animasyon da bile hüzünlenebiliyoruz ya :) dört gözle görmeyi beklediğim bir film ve ne yapıp edip haftaya ilk iş UP'ı seyredeceğim.

Bu haftasonu sinemaya gidemesem de güzel bir oyun seyredeceğim için mutluyum. Tiyatro Kedi-Pazar Günkü Cinayet. Haldun Dormen ve Deniz Gökçer'in oynadığı bir komedi. Oyuncularından garantili bir oyun.

Bu haftasonu iple çektiğim diğer bir aktivite de yüzmek. Dışarıda hava böyleyken yüzmek daha da zevkli :) ve sonrasında da arkadaş toplantıları..E daha da nolsun bir bakmışız pazar bitmiş.

Sanırım güzel bir haftasonu beni bekler.:) Şimdiden herkese çoook güzel bir tatil diliyorum.

Ps: Son dakika gelişmesi bu akşam 2012'ye gidiyorum :) filmle ilgili hemen bilgi vereceğim.

2 yorum: